Coronavirus - til deg som har fått time

Som følge av Helsedirektoratets avgjørende kamp for å bryte smittekjeden til Coronaviruset, er det innført endringer på når vi skal gå til tannlege i Norge. Både pasient og tannlege må vurdere nøye om besøket er nødvendig. Har du symptomer på mild luftveisinfeksjon, føler deg syk, har feber, er i karantene eller kan ha hatt kontakt med personer som mistenkes å ha Coronavirus, ber vi deg om å ikke komme, men ringe oss. Likevel er vi her for å hjelpe til med akutte tilstander. Vi skal hjelpe til med smerter, infeksjoner og tannskader som ikke kan utsettes. Vi ber deg som vil snakke med oss, om IKKE å møte opp på klinikken direkte, men ringe oss eller kontakte oss på epost. Vi gir gjerne råd og støtte over telefon.

Alle pasienter som har time blir kontaktet av tannlegen for å vurdere om behandlingen heller bør utsettes. 

Er du henvist til oss, men ennå ikke fått time, og opplever akutt behov for tannbehandling, kontakt oss på telefon eller epost.

Vi tar ikke avbestillingsgebyr i denne tiden.

Disse restriksjonene vil ikke vare evig. Følg myndighetenes råd, og gjør alt dere kan for å bryte smittekjeden. Husk på at smittekjeden er en kjede av mennesker. Viruset kan ikke smitte så lenge vi isolerer oss fra hverandre.