Vi som jobber her

Marius Bunes

rotfyllingsspesialist (eller, som tannleger sier:
spesialist i endodonti)
Jeg har grunnutdanning fra 2002 og spesialistutdanning i endodonti fra 2013, begge ved Universitetet i Oslo.

Et par år etter tannlegeeksamen fikk jeg gjøre en del rotbehandlinger under veiledning fra dyktige spesialister. Da holdt det ikke lenger for meg å jobbe som allmenntannlege og vite at jeg bare hadde overfladisk kunnskap om fagdisiplinen, og derfor søkte jeg spesialistutdanning i endodonti. Jeg blir alltid glad når pasienter får beholde en tann.

Bortsett fra rotfyllinger er jeg veldig glad i fjell, friluftsliv og naturfag. Ja, og familien, da.

Martin Wohlfeil

spesialist i periodonti
(altså tannkjøttsykdommer)
Jeg ble utdannet tannlege i 2003. Jeg har jobbet i 6 år som instruktør på universitetsklinikken i Frankfurt/Main og forsket i fagfeltet periodonti. Etter at jeg ble ferdigutdannet som spesialist, flyttet jeg med familien til Lillehammer i 2010.

Jeg valgte å bli spesialist i periodonti fordi jeg er interessert i sammenhengen mellom tannkjøttsykdommer og allmennhelse, og fordi periodonti handler om mer enn bare tenner.

Når jeg ikke koser meg med periodonti, liker jeg å fotografere og å kjøre slalåm med familien.

Seong Hwan Jeon

Spesialist i Oral kirurgi og medisin
Jeg tok tannlegeutdanningen min i Marburg i Tyskland, før jeg tok doktorgraden i München og spesialiserte meg på kjevekirurgisk avdeling i Jung-Stilling-sykehuset i Siegen, også det i Tyskland.

Siden da har jeg jobbet i Asker, Hønefoss, Tromsø, Ålesund og Oslo.

Jeg er veldig interessert i kunst, og bruker ellers mye tid på å reise eller utendørsaktiviteter med familien.

Kristin Rundtom

Resepsjonist
Jeg ble utdannet tannlegeassistent ved Utdanningshuset i Oslo i 2007. Jeg har tidligere jobbet hos periospesialist Knut Sæther her på Lillehammer og på Daaeskogen Tannlegesenter i Ålesund.

Jeg har bakgrunn som næringsmiddelteknolog i meieribransjen, og har blant annet vært smaksdommer på melkeprodukter! Er ellers en reiseglad gudbrandsdøl som kobler av med håndarbeid eller en god bok, og som liker naturopplevelser og baking.

Samrawit T. Haileselassie

Tannpleier
Jeg er autorisert tannpleier med tre års utdanning fra Universitetet i Oslo. I tillegg har jeg årsstudium i utviklingsstudier fra universitetet. Mitt mål i fremtiden er å bruke utdannelsen min til å kombinere helse og samfunnsfag i arbeidet for å fremme bedre helse.

Som tannpleier liker jeg å skrape vekk tannsten og gjøre det «glatt og fint» som spesialisten sier, men det å kunne hjelpe mennesker med å oppnå bedre tannhelse er det jeg liker aller best. I fritiden min liker jeg å reise, det er spennende å bli kjent med fremmede kulturer og deres levesett.

Mari Storbråten

Sykepleier
Jeg ble sykepleier i 1997 og intensivsykepleier i 2004. Så og si hele mitt yrkesliv har jeg tilbragt på Lovisenberg Sykehus i Oslo, bortsett fra tre år på sykehuset her på Lillehammer. Jeg ble sykepleier fordi jeg har alltid har hatt en sterk trang til å hjelpe andre og fordi menneskekroppen aldri slutter å imponere meg. 

Nå vil jeg bidra med det jeg kan på K77. Jeg er opptatt av miljøvern og prøver å leve miljøvennlig. Jeg er glad i å være ute i naturen – lykken er å spise matpakka mi ute med ryggen mot en stein og blikket vendt utover fjellheimen.

Mehdi Hashemi

Tannpleier
Jeg er nyutdannet tannpleier fra Høgskolen i Innlandet, Elverum. Grunnen til at jeg ble tannpleier er at jeg har vært interessert i hvordan tenner fungerer helt siden jeg var liten gutt, og at jeg ville kombinere håndballsatsing på høyt nivå med studiene i Elverum. 

Bortsett fra å være tannpleier her i K77, spiller jeg aktivt håndball på høyt nasjonalt nivå. Jeg har sansen for å trene, reise, oppdage nye ting og møte nye mennesker. Som tannpleier vil jeg alltid yte og gjøre mitt beste, akkurat som jeg gjør på håndballbanen.